Kaip paremti

„Maisto bankas” – tai socialiai atsakingų įmonių ir geros valios žmonių paramos aruodas. Tik rėmėjų ir savanorių dėka galime pasirūpinti, kad nepasiturintiems netrūktų maisto, ir kad kuo daugiau tinkamo valgyti maisto nebūtų išmetama, bet patektų ant skurdžiau gyvenančių šeimų stalo.

Jūs galite mus paremti lėšomis, savo gaminama ar prekiaujama produkcija arba paslaugomis.

(nuotr. Maisto banko)

Kviečiame maisto pramonės ir prekybos įmones atiduoti mums neparduodamus, bet tinkamus vartoti maisto produktus. Praktiškai visose maisto pramonės įmonėse būna išmetama maisto produktų, kurių neįmanoma parduoti. Klaidingas žymėjimas, nedidelis technologinis brokas, pokyčiai pardavimų planuose ar banguojanti paklausa – šios ar kitos priežastys lemia susidarantį perteklių. Nesvarbu, ar Jūsų įmonė gamina milijonus tonų produkcijos, ar esate nedidelė kepykla ar restoranas – rasime būdų, kaip Jums nereikalingą maistą laiku patiekti ant nepasiturinčių stalo.

Mūsų šūkis paprastas – visas tinkamas vartoti ir neparduodamas maistas neturi būti išmetamas – atiduokime jį tiems, kas neprivalgo! Todėl kviečiame Jus susisiekti su mumis, ir mes mielai aptarsime, kokiu Jums ir mums patogiausiu ir efektyviausiu būdu perduosime Jūsų paramą maistu Lietuvos nepasiturintiems.

Dirbant mūsų darbą neišsiverčiame ir be kitokios verslo įmonių paramos – prašome Jūsų pagalbos degalais, transportu, automobilių priežiūra ir draudimu, sandėliavimo patalpomis ir įranga, biuro technika ir ryšiu. Jei Jūsų įmonė gali padėti tvarkant finansus, komunikuojant ar reklamuojantis, jei galite padėti konsultacijomis ar patarimais, ar Jūsų darbuotojai norėtų savanoriškai mums patalkinti – maloniai kviečiame mums pranešti telefonu 8 652 90915 arba el. paštu deimante@maistobankas.lt.

Ir, žinoma, galite paremti mus finansiškai, tuo palengvindami organizuoti kasdienį darbą. Vienas „Maisto bankui” skirtas litas tampa 15 Lt vertės parama maistu skurdžiai gyvenantiems žmonėms.